Wendy Maxwell - Personal Organiser

Mijn naam is Wendy Maxwell, ik ben 40 jaar oud. Geboren en getogen in Amersfoort met Arubaanse roots, waar ik zeer trots op ben! Samen met mijn dochter Alicia (18), woon ik in een knus jaren ’50 portiek flat in het Kruiskamp. Wij hebben een liefde voor muziek, lachen en brengen graag tijd door met familie en vrienden. In 2018 heb ik een opleiding tot Interieur Styliste gevolgd, nadat jaren lang als backoffice medewerker bij een goed doel te hebben gewerkt. Het was tijd om het roer om te gooien, nu ben ik personal organizer, ook wel opruim-coach genoemd. Graag vertel ik je meer over…

Mijn leven als Organizer

‘O heerlijk, bij jou thuis is het dus altijd helemaal opgeruimd?’

Wanneer ik vertel dat ik als Organizer werk is dat sowieso de eerste opmerking die ik krijg van mensen. Wat ik best snap maar waar ik toch altijd een beetje de kriebels van krijg. Want heel eerlijk, nee in mijn huis wordt ook geleefd en is het zeker niet altijd opgeruimd. Mijn kracht zit hem juist in het opruimen en wel op een zo’n efficiënt mogelijke manier, op deze manier heb ik alles binnen no time weer op orde. Deze skills bezit ik niet omdat ik nou persé zo gestructureerd leef, ik heb dit mijzelf moeten aanleren en geloof me wanneer ik zeg dat dit niet altijd van harte ging.

Waar sommige mensen stress bestrijden met eten, gamen, of een goed glas wijn, uitte ik mijn emoties door te shoppen. Ik kocht kleding, sneakers of accessoires voor in huis om mijzelf ‘beter’ te voelen. Of dit hielp? Absoluut niet, ik voelde me alleen maar beroerder en een slechte moeder en partner.

Mijn leven was druk, hectisch, leuk, avontuurlijk maar ook stressvol. Door de jaren heen reflecteerde mijn huis dat wat er in mijn leven gebeurde. Voelde ik mij goed was mijn huis om door een ringetje te halen maar ging het even niet zo lekker dan was het World War III in huize Maxwell. In dat laatste geval was het puinruimen geblazen, en daar werd ik steeds bedrevener in. Organizen was voor mij op dat moment noodzakelijk, ik had dat echt nodig om terug te komen bij mijzelf.

 Ik gun iedereen deze balans in zijn/haar leven en daarom heb ik voor dit vak gekozen. Ik organiseer, herstructureer en deel alles efficiënt in. Op deze manier kan je als gezin echt leven in plaats van geleefd te worden door alle spullen om je heen. En natuurlijk zou je dit zelf ook moeten kunnen maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en is een zetje in de goede richting alles wat je nodig hebt. Het vragen van hulp toont juist karakter.

Jouw huis moet echt als ‘thuis’ voelen voor het hele gezin. Je kunnen focussen op de dingen die er echt toe doen en tijd voor elkaar hebben. Alles een vaste plek geven in huis maakt het leven zo veel makkelijker. Je bespaart tijd, geld en niet te vergeten een hoop irritatie. Daarbij draagt het ont-spullen ook nog eens bij aan een beter milieu.

 Ik help jou met het bedenken van een goed systeem, een systeem waarbij het hele gezin zijn steentje bij draagt zodat je er niet alleen voor staat!

Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

 Liefs Wendy